Dezvăluirea VATICANULUI schimbă CREŞTINISMUL! Cine sunt salvatorii omenirii

| 11 mai, 2014

Dacă pentru o perioadă de timp îndelungată religia a refuzat cu vehemență recunoașterea formelor de viață extraterestre, odată cu venirea noului papă lucrurile tind să ia o întorsătură fantastică.

În luna martie, Vaticanul a sponsorizat o conferință unde s-au reunit cei mai importanți astrobiologi din lume. Tema dezbaterilor a fost viața extraterestră, care în următorii 20 de ani va fi descoperită.

Întrebarea care stă pe buzele tuturor se referă la interesele pe care le are Vaticanul în implementarea în rândul credincioșilor a ideii de viață extraterestră și frați extratereștri. Dacă pentru o perioadă de timp îndelungată religia a refuzat cu vehemență recunoașterea formelor de viață extraterestre, odată cu venirea noului papă lucrurile tind să ia o întorsătură fantastică, scrie efemeride.ro.

José Gabriel Funes, actualul director al Observatorului din Vatican a declarat fără cea mai mică reținere că religia nu vede niciun conflict între a crede în Dumnezeu și existența vieții extraterestre. Preotul a susținut în cadrul conferinței că “așa cum există o multitudine de creaturi pe Terra, așa este posibil ca Universul să fie împânzit cu numeroase forme de viață, unele mult mai inteligente decât noi”. În viitorul apropiat oamenii ar trebuie să se pregătească pentru a-i cunoaște pe frații noștri extratereștri.

Acest lucru ține de libertatea creației și Dumnezeu este cert că a realizat diverse forme de viață pe mai multe planete din Univers.

Un alt reprezentant al Vaticanului, preotul Guy Consolmagno a sugerat că extratereștri există și că ei sunt de fapt salvatorii omenirii. Atunci când vor ajunge oficial pe Terra, lucrurile se vor schimba dramatic și societatea va suferi modificări majore cu privire la perspectiva asupra vieții, dar și a lui Dumnezeu.

Aceste puncte de vedere sunt de-a dreptul șocante pentru că gurile rele sugerează că Vaticanul cunoaște mai multe lucruri despre viața extraterestră, cât și despre creație, dar din motive lesne de înțeles le-a ascuns până în prezent. Odată cu începerea unei noi ere, aceste informații trebuie făcute publice pentru pregătirea opiniei publice pentru momentul în care adevărul va fi scos la iveală. Acest adevăr poate fi unul straniu pentru că poate zdruncina religia existentă, dar și ideea globală de Dumnezeu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 mai, 2014
Orion
Adevarul, spus pe fata
"Acest adevăr poate fi unul straniu pentru că poate zdruncina religia existentă, dar și ideea globală de Dumnezeu."
Poate, dar acest lucru nu mai poate fi un pretext pentru mentinerea omenirii in intuneric. Adevarul trebuie sa iasa la lumina. Suntem "copiii" unor fiinte din alte lumi. Ei sunt la baza aparitiei religiilor. Sper ca aceste realitati sa fie aduse la suprafata cat mai repede.
11 mai, 2014
afla adevarul
afla adevarul
nadajduiesc sa nu mori ignorant !

http://proiectelediavolului.webs.com/
11 mai, 2014
Orion
Bine ...
"Adevarul" tau apartine celor care se opun si se vor opune prin toate mijloacele expunerii faptelor reale. Sunt departe de a fi un ignorant si probabil nici tu nu esti. Poate, doar naiv sau interesat. De fapt, nu soarta mea te preocupa, altceva este ceea ce nadajduiesti . Inutil. Cauta pe altcineva caruia sa-i servesti "diavolii" tai.
11 mai, 2014
Orion
---
Inca ceva : pui fata in fata niste dezvaluiri ce incep sa fie facute de catre capii Bisericii Catolice cu un mumbo-jumbo postat de catre un oarecare, obsedat sau profitor al ... ignorantei, pe un site care gazduieste pagini web gratuite. Sesizezi ridicolul?
13 mai, 2014
nimeni
Prietene, dacă nu ştiai, ADEVĂRUL e unul singur şi anume: IISUS HRISTOS. Restul e deşertăciune. Toţi zeii neamurilor sunt draci. Aceşti "extratereştri" nu sunt altceva decât draci. Tot văzduhul e plin de ei. Sfinţii Părinţi ne spun că in vremurile din urmă dracii vor umbla pe pământ. Prezentându-i ca extratereştri, oamenii vor fi astfel mai puţin suspicioşi.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ