EXCLUSIV. Klaus Iohannis a mințit! Iată dovada că s-a întâlnit cu Traian Băsescu după 2008, în 2011

| 13 aug, 2014

OBIECTIV.INFO vă prezintă, în exclusivitate, dovada faptului că Iohannis și Băsescu s-au întâlnit și au discutat și după 2008 – ceea ce demonstrează că edilul Sibiului a mințit în cunoștință de cauză!

Klaus Iohannis candidat. Candidatul alianței PNL-PDL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, a declarat marți că ultima dată când s-a întâlnit cu preşedintele Traian Băsescu a fost "undeva la începutul anului 2008", iar de atunci nu a mai avut contacte cu acesta. OBIECTIV.INFO vă prezintă, în exclusivitate, dovada faptului că Iohannis și Băsescu s-au întâlnit și au discutat după această dată – ceea ce demonstrează că edilul Sibiului a mințit în cunoștință de cauză!

"Nu am fost nici sunat, nici contactat, ultima întâlnire pe care am avut-o cu preşedintele Băsescu a fost, dacă bine îmi amintesc, undeva la începutul anului 2008. De atunci, nu ne-am mai întâlnit, nici nu ne-am mai căutat!", a precizat astăzi Klaus Iohannis, încercând să dezmintă faptul că s-ar fi întâlnit cu Traian Băsescu în zona reședinței prezidențiale de la Vila Lac 3.

foto: Agerpres

OBIECTIV.INFO a verificat această informație și au găsit dovada că edilul Klaus Iohannis a mințit! Faptul că un candidat la alegerile prezidențiale de anul acesta a decis să nu fie sincer cu privire la relația sa cu Traian Băsescu este suprinzător, în condițiile în care Klaus Iohannis a declarat recent că ar fi încântat dacă ar primi sprijinul președintelui la alegeri.

Traian Băsescu și Klaus Iohannis s-au întâlnit, au discutat şi au stat unul lângă altul în Catedrala Mitropolitană din Sibiu, cu ocazia ceremoniei de canonizare a lui Andrei Şaguna, care a avut loc pe data de 29 octombrie 2011.

foto: Agerpres

Klaus Iohannis a mărturisit la acel moment că a purtat o discuţie cu Traian Băsescu atunci când acesta a venit la Catedrală și a explicat că l-a salutat pe președinte, declarându-se încântat de prezența acestuia la Sibiu, după cum relata Adevărul la acea vreme.

Traian Băsescu a fost invitat pe 29 octombrie 2011 la Sibiu de către Mitropolia Ardelalului, iar alături de el au mai fost prezenți fostul prim-ministru Emil Boc, Gigi Becali și Corneliu Vadim Tudor, la ceremonie participând, desigur, și primarul municipiului, Klaus Iohannis.

foto: Agerpres

Aceasta nu este singura ocazie cu care destinele lui Traian Băsescu și Klaus Iohannis s-au intersectat în 2011. La doar o lună și jumătate după întâlnirea de la Sibiu, președintele l-a decorat pe edilul Iohannis cu Ordinul Naţional "Pentru Merit" în grad de Cavaler, “în semn de apreciere pentru eforturile depuse în vederea dezvoltării infrastructurii urbane, în interesul comunităţilor care le-au încredinţat, de-a lungul timpului, mai multe mandate de primar”.

Ca răspuns la acest gest din partea președintelui, Iohannis a precizat că se simte “onorat” de aprecierea șefului statului şi a adăugat că este un aspect pozitiv, dar nu se simte privilegiat.

“În primul rând, vreau să remarc că sunt onorat de acordarea acestei distincţii. În al doilea rând, nu este un decret care este special pentru mine. Este un decret prin care se oferă ordine mai multor primari. (...) Este un lucru bun că, prin conferirea acestor ordine, se recunoaşte faptul că şi primarii fac ceva acolo unde sunt aleşi”, a afirmat la acel moment Klaus Iohannis, potrivit Mediafax.

foto: Agerpres

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

17 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 aug, 2014
A33
contrariu
asa cum se poate observa si din pozele facute in biserica, Johanis sta lipit de Basescu de parca ar fi siamezi. probabil prezinta juramantul de supunere fata de importantul oaspete conducator al tuturor romanilor cf. Constitutiei , iar cand stau pe scaune, Johanis s-a plasat in spatele basescului si face promisiuni daca-l ajuta sa parvina , pentru ca de primaria sibiana s-a saturat. ar face orice sa o ia inaintea pontafonului cu care ne-a daruit Domnul cel adevarat.
27 aug, 2014
Mihai
Nema
In 2009, la fel ca in momentul 2011 din aceasta poza, Klaus Iohannis era NEAFILIAT POLITIC (el inca facand parte din FDGR). Deci interes zero. Abia in 2013 a intrat intr-un partid (PNL). Sa vad o intalnire dupa februarie 2013, iar apoi vorbim.
18 aug, 2014
Marian
Si Ponta s-a intalnit cu Iliescu, deci e comunist, nu? S-a intalnit chiar si cu Nastase, cu Becali si multi alti interlopi ce sunt la puscarie.
17 aug, 2014
vasile
sunteti prosti? Si ce daca S-a intalnit cu basescu..
Cretini notorii. doamne futeva.. votatil pe ponta pt noi taxe si prostie unlimited. el reprezinta tara asta de prosti
15 aug, 2014
saḥīḥ ŞERBAN
A plecat Crin Antonescu . Fascist , trădar şi băseskar .
Şi-a venit Klaus Iohannis . Hitlerist , tot trădar ... şi de 600 de ori mai băseskar .
...
Fiti fericiți băsişti ! Vă vine tovarăş bun . Vă vine Iohannis !!!
E de al vostru , e cu voi !
Cât de сurând vă va "sfătui" să vă salutați cu "Heil Hitler" . Între voi .
Ca să vă "modernizați" ; ca să vă apropiați de "europa".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ